Стартира третата дарителска кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”

08.11.2011 | Новини

Благотворителната платформа за онлайн дарения вече е отворена. В тазгодишното издание на инициативата са включени 15 обществено значими здравни, социални, културни и еко каузи, за които ще се набира подкрепа и финансиране. На интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg са представени актуалните проекти на неправителствени организации, болници, Националната библиотека и др., за които може да се направи дарение директно онлайн по сметка на избрания благотворителен проект, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg или чрез интернет банкирането на Райфайзен.

Активната кампания за набиране на средства за 15-те проекта ще продължи до края на годината. Дотогава ще продължи и активното популяризиране на 15-те каузи в кампанията на страниците на вестниците, в ефира и в сайтовете на медийните партньори на кампанията. И през тази година за всеки конкретен проект в инициативата ще могат да се правят дарения и чрез SMS.

Служителите на Групата Райфайзен в България ще могат да направят лични дарения по избрана от тях инициатива, като за всеки дарителски жест, независимо от сумата,  Райфайзенбанк ще добавя по 100 лв., което прави банката най-големия донор в кампанията “Избери, за да помогнеш”.