JobTiger

Наблюдатели, членове на Български дарителски форум

JobTiger е най-голямата компания за комплексни HR услуги в България. JobTiger стартира през 2000 г. като първия кариерен сайт в България.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Компанията има над 30 000 клиенти и работи с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развива дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

Специалистите в JobTiger провеждат редица обучения и HR конференции, а през последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит.
Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net